A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Набір кандидатів в молодіжну раду(консультативно-дорадчий орган) при Золочівській міській раді

Рішенням ІХ сесії VІІІ скликання Золочівської міської ради №4 від 25.05.2021 року затверджено положення про створення молодіжної ради як консультативно-дорадчого органу при міській раді. Відповідно до положення про молодіжну раду створена ініціативна група (комісія) по набору молодіжної ради.

12:22 11.10.2021

Національний урок пам’яті у Золочівському ліцеї

29 вересня 2021 року в рамках заходів до 80 роковин вшанування загиблих у Бабиному Яру та за підтримки Міністерства освіти і науки України одночасно в усіх школах України проходив Національний урок пам’яті. Сім навчальних закладів із різних куточків України, зокрема і  Золочівський ліцей, були обрані як локація для проведення відеозйомки уроку з подальшим транслюванням на центральних каналах і на офіційних сайтах закладів освіти та державних установ. Вибір одного з навчальних закладів Золочева для проведення відеоуроку був не випадковим, адже єврейська громада Золочева була однією з найстаріших на Галичині. І Золочів має свою надзвичайно трагічну історію Голокосту. У процесі підготовки до уроку вчителями історії Золочівських шкіл (Володимиром Сиваком, Соломією Мельник та Надією Рибій) було відзняте відео про єврейську громаду Золочева, існування в межах міста єврейського гетто, масові репресії та розстріли євреїв на території міста, за замковою стіною, у лісі поблизу села Єлиховичі. Педагоги мали на меті донести правду про злодіяння нацизму, зберегти пам'ять про закатованих і вбитих євреїв та показати, що завжди, за будь яких обставин, потрібно залишатися людьми, готовими навіть під загрозою смерті надати допомогу, прихистити, врятувати чуже життя.  

16:27 30.09.2021

З Днем Незалежност України!

Шановні освітяни! Вітаю Вас зі знаменною датою – 30-ю річницею Незалежності України! Ця дата втілила в собі давнє прагнення нашого народу до свободи і самовизначення. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. І тому хочеться побажати, щоб кожен з нас, в першу чергу почав з власної незалежності! Нехай незалежно ні від чого, у нас виходить знаходити в житті позитивні моменти і радіти! Бажаю Вам здоров'я, щастя, успіхів у всіх Ваших справах і нехай мрія про краще життя окриляє вас на нові звершення, на нові добрі справи в ім'я нашої України та її майбутніх поколінь. Зі святом Вас!

21:21 23.08.2021

Турнір з пляжного волейболу

З метою популяризації пляжного волейболу, пропаганди здорового способу життя та організації культурного відпочинку населення  6 червня 2021 року у м.Золочів (парк відпочинку «Молодіжний») відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради, організував та провів турнір з пляжного волейболу.

14:32 08.06.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень