A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень пожежної безпеки в Ушнянській ЗОШ І-ІІ ступенів

Дата: 31.01.2020 20:27
Кількість переглядів: 77

Щоб вберегти своє життя і життя своїх близьких, ми маємо дотримуватися багатьох правил, у тому числі – пожежної безпеки. Адже ризик виникнення пожежі є однією із найпоширеніших небезпек. Вогонь може бути дуже підступним і принести чимало негараздів і проблем. Але, на жаль, не всі пам’ятають правила пожежної безпеки, а головне – не завжди дотримуються їх у повсякденному житті.
З 20 по 24 січня у філії ОЗ Сасівський НВК - Ушнянській ЗОШ І-ІІ ст. пройшов тиждень пожежної безпеки, метою якого було ознайомлення учнів з правилами пожежної безпеки та з причинам виникнення пожежі. Навчити їх правильно діяти в надзвичайних ситуаціях та надавати домедичну допомогу.

У рамках тижня пожежної безпеки школярі написали диктанти на відповідну тематику, взяли участь у виставці малюнків «Пам'ятай про безпеку», були активними учасниками бесід. Класні керівники провели опитування серед учнів 5-8 класів на знання основних правил з техніки безпеки. Фельдшер місцевої амбулаторії Бєль Люба Василівна провела практичне заняття з надання першої медичної допомоги. Завершився тиждень навчальною евакуацією.

Пам'ятаймо, що наша безпека у наших руках!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень