A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Хто здоровий, той сміється, все йому в житті вдається

Дата: 05.08.2019 20:08
Кількість переглядів: 194

Про здоров’я треба знати,
Про здоров’я треба дбати!
Здоров’я – це запорука успіху, активне спортивне життя – шлях до щасливого майбутнього. Добре розуміють вагу здорового способу життя вихователі та вихованці Золочівського ДНЗ №3 «Сонечко», котрі щодня загартовують здоров’я – виконують фізичні вправи, а нещодавно організували, з цього приводу, захоплюючий захід - День здоров’я «Хто здоровий, той сміється, все йому в житті вдається», який був спрямований на зміцнення здоров’я дітей, загартування, покращення фізичного розвитку та виховання у дошкільників прагнення бути здоровими, сильними, витривалими.

На святково прикрашеному майданчику зібралися діти усіх вікових груп, тут ведуча (Мельник Н. Б.) організувала для малечі калейдоскоп  рухливих ігор та забав. На свято завітали цікаві герої – Вітамінка (Микитюк М. О.) та лікар Айболить (Муц І. В.), які разом з дошкільнятами із задоволенням грали у веселі ігри («Передай вітамінки», «Тунель здоров’я»); виконували фізичні вправи ( «Вверх - вниз», «Я росту здоровим»); співали життєрадісних пісень («Літо, літечко», «Будь здоровий та щасливий», «Про здоров’я треба дбати» ( у виконанні Софії Єрьоміної)), які додавали малечі завзяття, енергії; танцювали запальні таночки («Спортом займаємось», «Танець з обручами», «Степ – аеробіка», «Кубики здоров’я», «Вірні друзі»). Під час веселої розваги, лікар Айболить наголосив дошкільнятам про  велике значення здорового способу життя та цінності здоров'я для кожної людини, а також розкрив секрети міцного здоров'я та довголіття: повноцінне харчування, регулярні фізкультурні заняття і фізичні навантаження, дотримання правил гігієни та режиму дня, прогулянки на свіжому повітрі. Протягом усього заходу  в усіх дошкільнят був піднесений, бадьорий настрій. Герої свята донесли до малят, що здоров’я – це безцінний дар. Без нього дуже важко зробити життя цікавим, багатогранним та щасливим. Тому здоров’я треба берегти і зміцнювати. Дотримуватись режиму дня, раціонально харчуватися, займатися фізкультурою і спортом та загартовуватися. На завершення свята діти отримали від лікаря Айболита та Вітамінки смачні та корисні вітаміни.

«День здоров’я» приніс вихованцям дитячого садочку массу позитивних та корисних вражень, а головне – зумовив їх любити активний спосіб життя і утвердив  захоплення займатись спортом.


                                                                                   Інструктор з фізкультури 
Двірник М.П.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень