A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День знань 2019

Дата: 03.09.2019 19:16
Кількість переглядів: 93

Другого вересня 2019 року Свято знань знову зібрало всіх у рідному шкільному колі. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує у дусі любові до України та до людини як найбільшої цінності.

Цьогоріч навчальні заклади Золочівського району на власний розсуд обирали формат проведення свята. Багато шкіл традиційно влаштували лінійки. Були й такі, що відмовилися від них і організували подорожі, квести, флешмоби, першовересневі посиденьки, уроки-простонебники, класні родинні свята… Більшість учасників свята у цей день одягнули вишиванки.

Свято знань – завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі вітання i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка!

Усім, хто в цей День прийшов до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з педагогами та зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам — ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! Щасти Вам!

Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане для вас завершальним у школі. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу спогад про вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати, а й основам великої науки – життя.

Особливі слова подяки цього дня висловлюємо вчителям за їхнє тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління.

Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.
Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень