A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Наш Івасюк

Дата: 11.03.2019 18:47
Кількість переглядів: 153

«Наш Івасюк»! Саме таку назву мав тематичний день 07 березня у Золочівському НВК "Школа радості" із пісенним завершенням в школорадісній пісенній кав’ярні.


Він так любив свою Україну: знав її, відчував, творив для неї. У час "есесесер" Івасюкові «Червона рута», «Водограй», «Мальви» лунали на весь світ, сповіщаючи усім, що Україна живе. Ми повинні знати й популяризувати творчість своїх геніїв, які ціною неймовірних зусиль, болю і страждань наближали час нашої незалежності. Володимир Івасюк - серед таких великих українців. 
Педагогічні працівники художньо-естетичного циклу Золочівського освітнього округу №2, освітяни й просвітяни мали змогу не тільки поринути в пісенний світ Володимира Івасюка (Школорадісні збірники «Співаємо разом!» сповна допомогли в цьому), а й насолодитися смачною кавою з тістечками.
Ми ще раз пройшли життєвим шляхом Володимира Івасюка разом із неперевершеними ведучими М.Г.Леськів та М.О. Гарматюком, згадали як і щасливі моменти з його життя, так і сумні, бо тільки великому таланту суджена така доля – трагічна і водночас символічна.
Мали змогу прослухати його найвідоміші пісні у прекрасному звучанні педагогів та школярів НВК і долучитися до їх виконання. Соло, дуети, ансамблі – задоволення на будь-який музичний смак. (музичний керівник Чуха М.Д.)
Не обійшлося й без незабутніх хореографічних композицій, які підготувала Г.В.Дьоміна з колективом «Радосвіт».
Учні 9 класу виконали цікаву хореографічну постановку до Івасюкової пісні «Капелюх» (керівник С.Т.Заброцька).
Співаючи, насолоджувалися емоціями й особливою аурою, яка була створена учасниками і гостями нашого свята. Мистецько оформлена зала додавала атмосферності (декоратор Заяць Л.В.)
А на завершення відбувся пісенний флешмоб, який закінчився славнозвісною, невмирущою «Червоною рутою» (сценарист дійства – Я.Д.Сухецька).  

Директор школи
Я.Д.Сухецька 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень