A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Завершився 2019/2020 навчального року у закладах загальної середньої освіти Золочівщини

Дата: 01.06.2020 18:13
Кількість переглядів: 156

В умовах використання технологій дистанційного навчання педагогічними радами  шкіл самостійно визначено особливості завершення 2019/2020н.р.. Через карантин, який спричинила пандемія коронавірусу, урочистості в закладах загальної середньої освіти району відбулися онлайн. Учні, вчителі, батьки підготували відеоролики, вірші, фото-спогади, які розміщені на сайтах закладів освіти, соціальних сторінках  мережі Інтернет.  Фото без опису

Начальник відділу освіти Золочівської РДА В.З.Бартошик привітав усіх учасників навчально-виховного процесу із завершенням навчання, подякував педагогічним працівникам за  плідну працю, побажав випускникам щасливої життєвої дороги і безмежних можливостей.

Цьогоріч  педагогічні працівники самовіддано творили шкільне життя у нових умовах, перейшовши на дистанційне навчання швидко освоїли і впровадили нові технології співпраці із здобувачами освіти та батьками. Це було непросто. Інформаційна законодавча підтримка МОН України, самонавчання, переконаність педагогів у тому, що навчальний процес зупиняти не варто забезпечили можливість завершити навчальний рік.

Учителі шкіл району провели відеоуроки на порталі Золочів.нет.: із Золочівського опорного закладу загальної середньої освіти №2 - Яріш М. П., Гевко  Н.В., Кальченко С.Р., Кузьма  Л.М., Пуківський А.П.; із Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. - Криницький Т.О.

Педагогічними колективами шкіл в  умовах дистанційного  навчання використано для проведення уроків учительські блоги, персональні сайти, сайти закладів загальної середньої освіти; платформи і сайти освітнього проекту «На урок», «Всеосвіта»,  Prometheus, Google Classroom, Learningapps,  moodle,  Padlet,  Google Meet,  ZOOM,  Class dojo,  Pinterest,   Slideshare,  «BiкіОсвіта»,  Google, Skype,  НУШ, «Світ довкола», відео курс «Мудра сова», Діджитал,   moodle,  Padlet,  Microsoft sway, Kahoot, Classtime, British Council; соціальні мережі: viber, facebook, instagram, telegram. З використанням програм Skype" та "Zoom" проводилися онлайн педагогічні ради, наради при директорові, засідання атестаційних комісій.

                Навчальний рік завершили: 652 учні дев’ятих класів та 340 учнів одинадцятих класів.

Оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, буде завершено не пізніше 15 червня 2020 року. Для учнів 1-8-х і 10-х класів, надіслані копії табелів навчальних досягнень електронною поштою або в інший спосіб.

Міністерство освіти науки України наказом від 20.05.2020 № 664 «Про внесення змін до календарного плану підготовки та проведення в 2020 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти» ухвалило терміни проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році.

         Для випускників шкіл основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 25 червня тестуванням з математики і завершиться 17 липня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 30 червня, з фізики — 2 липня, з іспанської, німецької, французької мов — 6 липня, з англійської мови — 7 липня, з історії України — 9 липня, з біології — 13 липня, з географії — 15 липня.

         До 4 червня 2020 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Отож, нехай випускників супроводжує завжди і всюди удача.  Нехай засіяна невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами і здобутками.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень