A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Вечір коляди

Дата: 27.01.2020 18:10
Кількість переглядів: 118

Ох, Різдво — найчарівніше свято!
Стільки дивного світла в нім є.
Казки щирої, щастя багато.
Найпрекрасніше свято моє.
Різдвяні свята – це пора, коли оновлюються наші душі, частіше починає битись серце, і кожен усвідомлює, що часу обмаль. А так багато треба встигнути! Плекаючи в собі любов Ісуса, співаючи за столом колядки, згадуючи свій рід, ми неодмінно стаємо на краплю кращими, добрішими, а найбільше – вдячними Богу.
Тому одним із шляхів формування національно-патріотичної свідомості учнів є залучення їх до участі в дійствах, які сприяють відродженню та збереженню національних традицій українців, передають молодому поколінню багатство духовної культури народу, формують громадянські якості, заохочують творити добро, виховують любов до рідного краю, історії свого народу, сприяють розвитку талантів. Саме таким дійством стало родинне свято «Вечір коляди» в Заставненському НВК .

Фото без опису

Глядачі цього чудового вечора мали можливість насолоджуватись старовинними  та  сучасними  колядками  і щедрівками  у виконанні учнів 1-11 класів, молодіжного хору дівчат. Також учнями школи були представлені театралізовані дійства Різдвяного вертепу і Меланки.

На завершення свята всі присутні пригощалися запашними пампушками,  тістечками та ароматним узваром.

У піднесеній радісній атмосфері учасники  «Вечора коляди» - учні, батьки та вчителі спільно виконали колядку  "Нова радість стала".

Коляда – це ключ, який з легкістю відмикає брами людських сердець, робить усіх щирими, вдячними та веселими навіть у такий нелегкий час!

Отож, нехай Різдвяне чудо нас гуртує, посилає з неба всім нам  Божу благодать.

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень