A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Нарада директорів та завідувачів закладів освіти району

Дата: 13.02.2020 17:58
Кількість переглядів: 97

Тринадцятого лютого 2020 року у приміщенні Золочівського ЦДЮТ відбулася нарада для директорів та завідувачів закладів освіти району, на якій, одним із питань яке розглядалося було попередження фальсифікації харчових продуктів та впровадження системи НАССР.

Керівник Держпродспоживслужби в Золочівському районі Людмила Євгенівна Овод та головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Голдій Марія Степанівна наголосили на випадки виявлення в області та Україні товарів масломолочної продукції, яка не відповідала задекларованій якості.

Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кучер Леся Володимирівна у своєму виступі звернула увагу на типові недоліки стану харчоблоків закладів ЗЗСО, які були виявлені у процесі комісійного їх обстеження.

На нараді також відбулося обговорення нового Закону України про загальну середню освіту. Начальник відділу освіти Золочівської РДА Володимир Зіновійович Бартошик проаналізував зміст нового Закону України.

Завідувач РМК Галина Грицина запропонувала керівникам закладів загальної середньої освіти методичну допомогу від працівників РМК щодо підготовки до інституційного аудиту та організації внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень