A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Заняття з елементами тренінгу «Стоп! Булінг»

Дата: 21.02.2019 17:52
Кількість переглядів: 254

Певні прояви соціальної нестабільності, що склалися у сучасному суспільстві, зумовлюють зростання різних порушень в особистісному розвитку та поведінці підлітків. Особливу увагу привертає проблема насильства в дитячому середовищі, що отримала назву шкільне цькування, а у міжнародній термінології – булінг.
З метою попередження жорстокості серед молоді, профілактики агресивності та правопорушень в учнівському середовищі, практичним психологом Шпиколоського НВК Рибкою С. В. було проведено заняття з елементами тренінгу «Стоп! Булінг».

Учасники ознайомилися з поняттям «Булінг», його видами та проявами, та шляхами подолання і покарання. Розвивали навички толерантної поведінки та спілкування, вчилися формувати терпимість до проявів агресії.  Під час заняття були використані ситуаційні вправи та практичні заняття, які дали змогу отримати нові знання, визначити для себе наслідки насильницької поведінки, ознайомилися із рекомендаціями та порадами боротьби з булінгом у школі. Релаксаційним моментом слугували притчі та історії  з життя, які не тільки пізнавально, але й чуттєво вплинули на аудиторію.

Своєрідним підсумком заняття стало виготовлення учнями плакату доброти «STOP! BULLYNG!», на якому кожен із учасників прикріплював символічне серце з хештегом #небулити, #булитинемодно, #стопбулінг.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень