A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Акція на підтримку полонених моряків у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 17.04.2019 17:48
Кількість переглядів: 80

З 08.04.2019 р. по 12.04.2019 р. у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшла акція на підтримку військовополонених моряків ув`язнених у Московії.  У ході акції учні нашої школи звернулися до молоді всього світу із закликом бути сміливими та зайняти активну громадянську позицію, що сприятиме порятунку людських життів, а також з проханням зробити все можливе задля звільнення 24 українських військовополонених.

Сьогодні  вкотре вимагаємо від Росії негайно звільнити всіх 24-х наших військовополонених. Звільнити три захоплених українських військових судна. І забезпечити вільне мореплавство в Азовському морі

А ще школярі створювали листівки, малюнки у яких відобразили протистояння двох світів: темного потворного і світлого незалежного, зокрема: "Море сьогодні мов чорна рілля"; "Крізь негоду"; "Хвиля"..

Отже, в такий спосіб Скварявська ЗОШ І-ІІІ ст. висловила підтримку бранцям, але всі ми віримо, що Янгол Небесний почує нас і повернуться живими і здоровими невдовзі наші хлопці додому. За це ми благаємо вищі сили небесного воїнства на чолі із захисником Києва Архангелом Михаїлом.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень