A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Формуємо нову культуру якості освіти

Дата: 16.01.2020 17:46
Кількість переглядів: 88

16 січня 2020 року відбулася нарада керівників та їх заступників з навчальної та навчально-виховної роботи освітніх закладів Золочівського району. Оскільки, вже набув чинності Наказ Міністерства освіти і науки «Про затвердження Порядку проведення інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти», що фактично запускає принципово новий підхід до оцінювання якості освітньої діяльності у школах України, то одним з ключових питань, які обговорювалися на нараді було питання, яке стосувалося діяльності Державної служби якості освіти. Що таке інституційний аудит та чого від нього очікувати, розповідала начальник управління Державної служби якості освіти у Львівській області Загрева Валентина.

Говорили про співпрацю усіх учасників освітнього процесу, висвітлення діяльності закладу у інформаційному просторі, його відкритість на співпрацю з різними установами та структурами, довіру суспільства до освіти та налаштовувались на позитивний результат.

Завідувач РМК Грицина Галина ознайомила присутніх з підсумками проведення ІІ туру Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2019-2020 навчальному році. Відзначила успіхи та проблемні місця в підготовці до олімпіад.

Зі звітом  про виконання колективної угоди між відділом освіти Золочівської РДА та Золочівською районною організацією профспілки працівників освіти і науки України за 2019 рік виступали  голова районної організації профспілки працівників освіти  Людмила Бохна та головний спеціаліст відділу освіти Тарас Шаваровський.

Напевно усі зрозуміли, що шлях до формування нової культури якості освіти буде не простим. Та у наших можливостях зробити все, щоб втілити спільну мрію про успішну країну, де є успішним кожен громадянин. Ми повинні об’єднатися в одній місії – створити якісно нову конкурентоспроможну школу.

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень