A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Мама, матуся...

Дата: 27.05.2019 17:41
Кількість переглядів: 190

У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято Матері.  Скільки ніжності, тепла і любові у цьому слові,  що називає людину, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша. День Матері відзначається у травні, бо це є місяць Пречистої Діви Марії.
У Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» з 13 по 22 травня 2019 року проведено  «віночок» свят до  Дня Матері.

Метою заходів було виховання любові, поваги до берегині роду - матері, встановлення тісних зв'язків між сім'єю – дітьми - навчальним закладом. Діти разом із педагогами закладу дошкільної освіти вітали своїх мам, бабусь зі Святом Матері.

Вихованці красномовно декламували вірші, весело співали пісень, артистично виконували інсценівки та майстерно танцювали, приємно вражаючи  батьків своїми  талантами. У старшій групі (вихователі      Мельник Н. Б., Болюбаш І. Б.)було проведено свято «Хто головний у сім’ї?», на якому охоплені увагою та великою повагою  матусі та  бабусі  разом з дітворою, побували у телевізійній мандрівці по Франції, Італії, Америці, Мексиці і отримали святкові вітання. З трепетом у душі діти розповідали вірші, співали пісні («Тихо, тихо каже тато», «Бабуся - сонечко», «Весна - весняночка», «Ти – моя ластівко!»); танцювали таночки («Джентельмени», «Мексиканці», «Італійки», «Парижанки»); читали молитви для своїх найрідніших, розігрували сценки разом з батьками. Зачаровував всіх присутніх і виступ  дітей ІІ молодшої групи (вихователь Муц І. В.) «Звідки беруться діти?». Малята  розіграли жартівливу сценку, в якій шукали новонароджених дітей: в капустині, в магазині, на городі, на болоті. Дуже вдало був підібраний музичний супровід (музичний керівник     Коропатніцька В. Ю.), а це чудові пісні («Веснонька красна», «Променисте сонечко», «Разом з мамою»), таночки («Танець хлопчиків з матусями», «Таночок капустинок», «Танок лелек», «Танок жабенят», «Лялечки - красунечки»). Не залишилися осторонь і дорослі. Татусі і мами, бабусі і дідусі кружляли разом з дітьми у танцях, співали  пісні, декламували вірші. Заключним акордом став виступ найменших –  вихованців І молодшої групи (вихователь Микитюк М. О., Цоба Л. Н.) у заході «Чарівне деревце бажань». Родзинкою свята було чарівне деревце, на якому росли цукерочки – побажання для матусь.  Малята виконували солодкі бажання, розповідаючи вірші,співаючи пісні («Веснянка», «Це є мамин день», «Мама є у всіх», «Люблю, люблю, бабусеньку свою»), виконуючи таночки («Кульбабки», «Смаколики», «Таночок з метеликами», «Подружись»), грали  в ігри  («Розвісь хустинки» та ін.),  розігрували сценку «Як звірята вітають мам», під час якої  простежувалась безпосередність маленьких артистів. Найщирішими побажаннями та з великою любов'ю діти усіх вікових груп вітали своїх матусь подарунками виготовленими власними руками. 

Ніжні матері, турботливі бабусі, бажаємо Вам жіночого щастя, любові і добра! Щоб кожен день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм.

                                                              Вихователь – методист
Цоба Л.Н.

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень