A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Зима, що нас змінила

Дата: 28.02.2019 17:41
Кількість переглядів: 87

22 лютого 2019 року учні Шпиколоського НВК зі щемом у душі розповідали про трагічні дні лютого 2014 року, декламували вірші, зачитували спогади про героїв Небесної Сотні.

Учениці Богуш Юля (10 кл.), Вульчак Дарія та Буняк Василина (9 кл.) виконали пісні присвячені героям Майдану. Ведучі закликали усіх присутніх згадати у молитвах всіх хто загинув за наше краще майбутнє. 

Кінець 2013  - початок 2014 року… Навіть не віриться, що вже пройшло стільки часу від подій Євромайдану. Цей складний період для України та нашого народу назавжди залишиться в пам’яті кожного, навіть, наймолодшого громадянина. Наш народ на очах усього світу показав, що нам немає чого ділити, ми – єдина нація, згуртована, яка, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, боролась за спільну мету – європейську державу – Україну. І за цю боротьбу, за оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі

То ж нехай пам'ять про всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень