A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Освіта Золочівщини підсумки за рік і плани на 2019

Дата: 15.01.2019 17:37
Кількість переглядів: 177

27 грудня 2018 року на базі Золочівського ЦДЮТ відбулася нарада з керівниками закладів освіти Золочівського району, працівниками відділу освіти та районного методичного кабінету, яку провів начальник відділу освіти Золочівської РДА В. Бартошик. Обговорювалися питання впровадження та забезпечення Нової української школи в закладах загальної середньої освіти Золочівського району.

В. Мурин -  відповідальний за проведення ЗНО у Золочівському районі (методист РМК відділу освіти Золочівської РДА) ознайомив учасників наради з підсумками  проведеного ЗНО у 2018 році та розповів про заходи  з організації  ЗНО для випускників  закладів освіти Золочівського району у 2018-2019 навчальному році.

Л. Тислюк -  спеціаліст з кадрових питань відділу освіти Золочівської РДА наголосила на важливості виконання інструкції з діловодства у закладах освіти, затвердженої наказом МОН України №676 від 21.06.2018 (набув чинності з 05.10.2018 р.), а також детально ознайомила присутніх з кожним пунктом документу.

М. Курман -  начальник групи технічного нагляду відділу освіти Золочівської РДА проінформувала присутніх про реалізацію мікропроектів закладами освіти району у 2018 році та перспективи  залучення коштів з обласного бюджету через конкурс проектів місцевого розвитку у 2019 році.

В блоці «різне» висвітлювалося питання підготовки до атестації педагогічних працівників.
Голова профспілки працівників освіти Л. Бохна та начальник відділу освіти В. Бартошик привітали всіх учасників наради з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень