A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Конкурс «Леді і Джентльмен 2019» у Золочівському НВК "Школа радості"

Дата: 19.02.2019 17:35
Кількість переглядів: 335

14 лютого 2019 року у Золочівському НВК «Школа радості» відбувся конкурс «Леді і Джентльмен 2019», у якому взяло участь 12 учасників. Серед них - 4 дівчини і 8 хлопців з 7, 8, 9 класів!


Цьогоріч ми вирішили зробити конкурс не «Міс і Містер», а «Леді і Джентльмен», у якому конкурсанти змогли продемонструвати не тільки свою красу та шарм, а й вміння та знання з етикету.
До конкурсної програми увійшло 5 конкурсів: «Дефіле», «Візитка», «Таланти», «Інтелектуальний», «Вечірнє дефіле».
У першому конкурсі під назвою «Дефіле» кожен із конкурсантів показав свій стиль, свою індивідуальність. Представити себе учні мали змогу у конкурсі «Візитка». Для цього учні використали цікаві фото- та відеоматеріали . Розкрити себе і показати свої найсильніші сторони учасники змогли у конкурсі «Таланти». 
Свої знання з етикету та вміння чітко і грамотно давати відповідь на запитання учні продемонстрували в «Інтелектуальному» конкурсі. Завершили конкурсну програму вечірнім дефіле, де учні довели, що вони гідні звання «Леді і Джентльмен 2019»! 
Поки учасники готувалися до наступного конкурсу, глядачі мали змогу побачити хореографічну композицію «Сучасний коктейль» та «Сонячний віночок» (керівник Г.В. Дьоміна). А також почути пісню «Пообіцяй мені» групи «Один в каное» у виконанні учня 8 класу Стаса Серби. 
Усі учасники були оригінальними, веселими та непередбачуваними. Але конкурс залишається конкурсом. 
За результатами журі, до складу якого увійши: Г. В. Дьоміна, І. С. Собистинська, М. Р. Бойко, титул «Леді 2019» та омріяну корону у нелегкій боротьбі здобула учениця 9 класу Юля Купина, а «Джентльмен 2019» - учень 9 класу Артем Борисенко. Глядачі також мали змогу обрати свого фаворита, тому «Леді глядацьких симпатій» стала учениця 7 класу Марія Баник, а «Джентльмен глядацьких симпатій» - учень 8 класу Назар Пристацький.
Кожен із учасників отримав титул, а саме: «Стиль 2019» - Віктор Солтовський, учень 7 класу, «Оригінальність 2019» - Віктор Куйбіда, учень 7 класу, «Мужність 2019» - Назар Пристацький, учень 8 класу, «Чарівність 2019» - Марія Дубно, учениця 9 класу, «Артистизм 2019» - Борис Чапран, учень 9 класу, «Талант 2019» - Анна Гевко, учениця 7 класу, «Індивідуальність 2019» - Максим Дрозд, учень 7 класу, «Дівоча мрія 2019» - Юрій Бородай, учень 7 класу, «Загадковість 2019» - Марія Баник, учениця 7 класу, «Талант 2019» - Дмитро Сухецький, учень 9 класу.
Дякуємо М. О. Гарматюку, вчителю фізкультури та С. Т. Заброцькій, педагогу-організатору за чудову організацію та проведення свята! 

Педагог-організатор 
Соломія Заброцька



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень