A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День матері у Золочівському ДНЗ №4 "Малятко"

Дата: 14.05.2019 17:33
Кількість переглядів: 190

Мама, матінка, матуся  − найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, майже єдина людина, яка любить нас безумовною, щирою любов'ю.  Як сонце посилає свої проміння, зігріваючи усе живе на землі, так і любов матері завжди зігріває дитину.
День матері – це всесвітнє свято, присвячене усім матусям світу. На Україні цей день відзначається у травні.

Його мета – підтримати традиції бережливого ставлення до жінки, відзначити значущість у нашому житті найголовнішої людини – матері. Це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до останніх своїх днів несе у своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї матусі, яка усе зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде безмежно любити незважаючи ні на що.

У Золочівському дошкільному навчальному закладі №4 «Малятко» були проведені цікаві різноманітні заходи до Дня матері. 10 травня 2019 року організовано  виставку малюнків «Мама – сонечко моє». Протягом тижня проводили заняття з  різних ліній розвитку на тему «Усе для наших мам», 14 травня відбулося тематичне свято у середній групі №2 «Матусь своїх вітаємо», дошкільнята вітали своїх матусь піснями, танцями та віршами та неповторною театралізованою мініатюрою, висловлюючи вдячність за турботу, любов, ласку, терпіння і відданість. Привітати та подарувати свої таланти мали змогу не тільки вихованці ДНЗ, але і їх батьки, педагоги.  Свято принесло багато радості та задоволення для усіх присутніх.                                                         

                                                                                                                              Величко М.В.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень