A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Плугівський НВК співає славу героям

Дата: 23.04.2019 17:28
Кількість переглядів: 121

І знову Плугівський НВК І-ІІІ ст. вітає дорогих гостей.  В березні у м. Львові  двох добровольців і з Золочівщини було відзначено "Лицарським Хрестом" під час культурно-просвітницького заходу “Лицарський Хрест Добровольця Львівщини»,  який проходив у Львівській філармонії.  Одним із цих добровольців був Богдан Лісоруб (Загурський). Учні та учителі не залишились осторонь цієї знаменної події та поїхали розділити радість за успіх Богдана до Львова, а цими днями наш Лісоруб завітав до школи щоб вкотре подякувати школярам за моральну підтримку. Та цього разу він приїхав не один, а разом зі своїми бойовими побратимами. 

Діти радо вітали в школі молодшого сержанта,  командира І танкового взводу 24 механізованої бригади Пелеха Володимира Юрійовича, добровольця батальйону «Айдар» в м. Щастя (в/ч0624), маму чотирьох дітей Мусаєву Стеллу та самого Лісоруба. На їх честь педагог-організатор Віхаста З. В. спільно з музичним керівником Гучко Г. М. підготували концерт,  під час якого з вуст дітей  звучали патріотичні пісні, поетичні рядки, побажання мирного неба та  ясного сонця.

Директор школи Венгер Л. В. подякувала гостям-воїнам за те, що закривали наше небо  від куль та снарядів та побажала миру, спокою і добробуту.   



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень