A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень англійської мови у Шпиколоському НВК проходив з 24 по 28 лютого 2020 року.

Дата: 05.03.2020 17:25
Кількість переглядів: 111

Тиждень англійської мови у Шпиколоському НВК проходив з 24 по 28 лютого  2020 року.  

 Метою проведення тижня було удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

Тиждень розпочався із урочистої лінійки, на якій учні ознайомились із планом проведення та завданнями тижня. Учні 8 класу виступили на лінійці з повідомленнями про важливість вивчення англійської мови.

Однією із сфер, де на ранніх стадіях життя проявляється творча активність дітей, є образотворче мистецтво. Саме в малюванні діти вільні від обмежень і тому цей вид творчості їм найближче. Тому у вівторок (25 лютого) для  учнів початкових класів був проведений конкурс малюнків «Моя улюблена англійська літера». Всі діти мали змогу показати свої художньо-естетичні здібності.

 Учні 5-11 класів готували барвисті цікаві стінгазети англійською мовою. Тематика газет була різноманітною. Вони давали інформацію про різні аспекти мови, що вивчається, свята, які відбуваються в різних країнах. Всі стінгазети, представлені на конкурс, вивішувалися в холі.

  У середу(26 лютого)  учні 1 класу виконали проектні роботи за темою "Our toy shop" та "What's in my bag?" Діти розповіли про свої улюблені іграшки та про свій шкільний портфель. Школярі продемонстрували хороші знання та комунікативні навички з теми, пригадали вивчені літери англійської абетки, співали пісні та запам’ятовували римівки.

Цього ж дня відбулася гра-квест «Весела англійська» між учнями 5-6 кл. В ході гри школярі навчалися співпрацювати в командах для досягнення спільної мети, були конкурентоспроможними та впевненими у своїх силах та знаннях.

 У четвер діти переглянули відеофільми «Window to Great Britain» .З метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови демонструвалися відеофільми різної складності, після перегляду діти виконували різнорівневі завдання.

 У п’ятницю учні мали змогу відвідати позакласний захід «Віртуальна екскурсія до Лондона». Під час заходу учні розвивали пізнавальну активність, здобули нові знання та уміння використовувати ці знання на практиці. Було підведено підсумки тижня.

 Під час проведення тижня англійської мови учні нашої школи брали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, виконували креативні завдання, що дало їм можливість збагатити знання з англійської мови та розширити свій кругозір.

       Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах. 

       Тиждень англійської мови сприяв розвитку творчих здібностей  та пізнавальних інтересів учнів та довів, що сучасні школярі знають, люблять і хочуть вивчати  англійську мову.

          


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень