A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

"Соняшник" у Колтівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 09.03.2019 17:16
Кількість переглядів: 85

Цьогоріч  минає  десять років, як відбулася вперше Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник». Ця захоплююча подія скликає великі аудиторії учнів  1-11 класів усієї України .  Саме 5 березня 2019 р.  «Соняшник» завітав і до Колтівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Інтелектуальна по змісту, цікава різноманітними завданнями, вдумлива, а іноді вразлива формою гра об’єднала навколо себе юних шукачів знань -школярів нашої школи. Допитливість, цікавість, кмітливість, бажання дізнатися про щось нове і, як завжди, неординарність – це ті чинники, котрі спонукали до  участі у цій події. «Соняшник» виховує майбутній оберіг нашої держави, її культуру, традиції, наповнюючи їх сонячним світлом.

 Цікаві та нелегкі завдання чекали на учнів. Вони стосувалися рідної мови та літератури, історії України, біології, народознавства, мистецтва, мультиплікації. Виконання непростого обсягу роботи вимагало перевірки шкільної програми, логічного мислення, ерудиції, творчо та швидко орієнтуватися в сучасному інтелектуальному середовищі. З нетерпінням чекаємо результатів.

 І на завершення висловлюємо подяку школярам за витривалість та наполегливість, а учителям української мови та літератури за підготовку, терпимість та хвилювання за своїх вихованців.

Координатор гри Козич О. Я.,
учитель української мови та літератури
Колтівської ЗОШ І-ІІІ ступенів



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень