A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Таємниці трикутника

Дата: 26.12.2019 17:11
Кількість переглядів: 285

Математика невичерпна і багатогранна, її особливості різнобічні і захоплюючі. Одного підкорює її логічна будова, другого її абстрактний метод, третій цінує в ній велику користь. Єдність особливостей математики – це теж особливість, яка і становить її красу. Діапазон застосування математики у різних сферах діяльності людини дуже широкий.
Учні 7 класу Великовільшаницької ЗОШ І – ІІІ ст, які працювали над проектом «Таємниці трикутника» показали це у своїх роботах.

Трикутник… Триєдина природа всесвіту: Небо, Земля, Людина; батько, мати, дитя. Містичне число три...

Юні математики презентували геометричну фігуру, її елементи, види трикутників. Разом із істориками учні мали унікальну можливість побувати у Стародавньому Єгипті, довідатись про єгипетський трикутник. Мистецтвознавці познайомили з ударним музичним інструментом у вигляді металевого прута, вигнутого у формі трикутника. А скільки трикутників в українській вишивці! Професійні кур’єри показали необхідність трикутника і при пошитті одягу, і в кулінарії, і у садівництві. Кому невідомий бермудський трикутник, а трикутники в біології, фізиці, анатомії. Про трикутники у цих галузях розказали науковці.

Таким чином, учні 7 класу разом створили «Трикутник успіху», який працював під девізом «Збиратися разом — це початок, триматися разом — це прогрес, працювати разом — це успіх!»

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень