A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

З Днем народження, Україно!

Дата: 28.08.2019 17:09
Кількість переглядів: 104

 

Є свята, які зіткані з добра і любові до нашої рідної України, які  висловлюють  дух народу, символізують його минуле, сьогодення і майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відноситься і День Незалежності України. "З Днем народження, Україно!"— з такою лаконічною назвою у ДНЗ №3 «Сонечко» м. Золочева пройшло  святкове дійство з нагоди Дня Державного Прапора, Дня Незалежності України.

Урочистості, святковості, піднесеності заходу надавало все — і веселкові барви вишиванок у дітей та дорослих, яскраво прибраний зал, прекрасний музичний супровід (музичний керівник      Кравець Н.Б.), чудові ведучі ( вихователі Лабаз Л.Я., Муц І.В. ). Свято було наповнене віршами, інсценівками, в яких звучали величальні слова про Україну, її символи; відео презентаціями куточків рідного краю та країн побратимів. В піснях ( « Під небом синім», « З днем народження, Україно!» ) дошкільнята вітали рідну Батьківщину зі святом, висловлювали свою любов до неї.

А яке ж день народження без сюрпризів та подарунків? Справжнім сюрпризом для усіх присутніх став приїзд делегацій із різних країн світу зі  святковими привітаннями для України (вихователь Двірник М.П.) та музичними номерами й "подарунками". Були тут представники Польщі ( вихованці Козюк С. та Олійник Я.) з вітальною піснею "Зозулечка кука…", Франції (дівчатка ІІ мол. гр., практичний психолог Щур Н.Я.) - зі справжнім дефіле "Мода -  2019", Італії (хлопчики ІІ мол. гр.) - з відомим інструментальним оркестром "Веселий садівник", Британії ( вихованці      сер. гр.), які  виконали   ритмічний номер "Чаєм англійським пригощаємо – Україні кращої долі бажаємо", США (хлопчики сер. гр.) - з танцювально - хореографічним номером "Просто бізнес", Японії (хлопчики І мол. гр., музичний керівник Коропатніцька В.Ю.) - з веселим таночком "Бібіка".

Здається весь зал перетворився в яскраву веселку, коли діти стали виконувати святковий  флешмоб «Європа і Україна» під шквал оплесків всіх присутніх.

Свято вдалося на славу! Виступи дітей щоразу сприймалися дорослими особливо трепетно, бо несли з  собою яскравий позитив – любов до рідної України.

                                                                                  Вихователь Лабаз Л.Я



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень