A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Безпека на дорозі – безпека життя

Дата: 18.11.2019 17:03
Кількість переглядів: 100

3 11 по 15 листопада 2019 р. у дошкільному підрозділі «Сонечко» Шпиколоського НВК проходив тиждень безпеки дорожнього руху «Безпека на дорозі – безпека життя».

Усім добре відомо, що сьогодні, дитина дуже рано стає самостійною, опиняється сам на сам з різними проблемами, в тому числі й з проблемами безпеки на дорозі. Тож головним завданням «Тижня безпеки дорожнього руху» є  навчити дітей орієнтуватися у правилах дорожнього руху, керуватися ними, розуміти, до яких трагічних наслідків може призвести їх порушення.

Відповідно до плану тижня були проведені певні заходи, а саме: тематичні заняття «Вірний друг світлофор», «На чому я подорожую», бесіди, дидактичні, рухливі  та сюжетно-рольові ігри, індивідуальні бесіди з батьками  про домашнє виховання дітей щодо дотримання правил дорожнього руху, моделювання небезпечних ситуацій.

Впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху, адже від цього залежить їхнє  життя і здоров’я.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень