A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Мова барвиста, мова багата, рідна і тепла ,як батьківська хата

Дата: 12.11.2019 17:01
Кількість переглядів: 1288

«Мова барвиста, мова багата, рідна і тепла, як батьківська хата» під такою назвою відбулося свято писемності та української мови у ДНЗ №4 «Малятко» м.Золочева. 

Усім відомо що найбільше і найдорожче добро  в кожного народу – це його мова.. І це справді так. Українська мова є найціннішим скарбом нашої нації. Вона може втішити серце, загоїти душевні рани, недарма її називають солов’їною. Розпочала свято  вихователь старшої групи №2» Червоні маки» Гончар О,К. словами: «Українцям Бог дав прекрасну і багату землю, така ж гарна  і барвиста наша мова», а  продовжили далі вихованці групи  віршами «Рідна мово! Ти для нас завжди чудова».   У прекрасному виконанні  була композиція «Ми веселі маляри». Прозвучали  милозвучні пісні  «Украінська мова», «Любіть рідну мову». Дошкільнята разом з ведучою  помандрували у казку, яка називалася  «Чудо дерево – Мова». Перепліталась ця казка  колисковою «Сонько – Дрімко»  таночком «А ми славні…»,  «Черевички» під супроводом  музичного керівника Жабінсько І.С.  Продовж  усього свята дошкільники  виразно декламували вірші про рідну нашу мову, Батьківщину. У всіх був піднесений настрій, панувала урочиста атмосфера. Віримо, що всі присутні на святі своїм серцем і душею відчули, яка красива та мелодійна наша мова.

Щирі слова подяки   були сказані від завідуючої закладу Кобринович Л.В. та методиста, практичного психолога Величко М.В.  учасникам  цього прекрасного заходу, які  ще раз наголосили дбати про чистоту та красу рідної мови, пам’ятати про її вишуканість, гармонійність та милозвучність.

Методист, практичний психолог
Величко М.В.

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень