A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

З нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні у Ремезівцівській школі було проведено виховний захід «Небесна Сотня білих журавлів».

Дата: 24.02.2020 16:54
Кількість переглядів: 142

З нагоди  вшанування Героїв Небесної Сотні у Ремезівцівському НВК було проведено виховний захід «Небесна Сотня білих журавлів».

На нашу долю випало бути свідками драматичних і надзвичайно болючих подій, таких, що ввійдуть в історію та будуть визначати наше майбутнє.

  Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Полягли за честь, за волю, за право бути Українцями і за свою Батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності.

  З нагоди  вшанування Героїв Небесної Сотні в нашій школі було проведено виховний захід «Небесна Сотня білих журавлів». Діти у віршованій формі розповіли про події тих днів на Майдані, згадали Героїв Небесної Сотні, висловили слова щирої вдячності  захисникам, що боронять кордони нашої держави, вшанували пам'ять тих, хто загинув, хвилиною мовчання.

На завершення заходу учні закликали дорослих зупинити непотрібну війну. А найменші учасники – першокласники – поділилися своїми мріями, якою вони бачать Україну.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень