A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Майстер-клас «Розвиток критичного мислення молодших школярів»

Дата: 05.03.2019 16:50
Кількість переглядів: 332

27 лютого 2019 року вчителем початкових класів Новоселищної ЗОШ І-ІІ ст. Ільків Г.М. було проведено майстер-клас  «Розвиток критичного мислення молодших школярів».

Галина Михайлівна ознайомила з інтерактивними технологіями, а також з ключовими компетентностями, які формує у своїх учнів, відповідно до концепції НУШ. Вчитель наголосила, що в школі мають прислухатися до думки учнів, вчити їх креативно й критично мислити. Важливо, аби основна увага спрямовувалася не на запам’ятовування, а на розвиток компетентностей.

Вчителем було проведено ряд цікавих вправ: «Оживи кущ», «Шифрувальник», «Старовинні ваги», «Поетична хвилинка», було використано методи: «Прес», «Мозковий штурм», «Зворотній зв’язок», «Асоціативний кущ». Ознайомила із застосуванням технології «Ромашка Блума». Все це сприяє розвитку критичного, логічного мислення, творчих здібностей, умінню самостійно здобувати знання, пошуковій діяльності учнів. Вчителі працювали у групах, парах, виконуючи різноманітні вправи, які можна застосовувати на різних етапах будь-якого уроку.

Учасники майстер-класу активно  та результативно  провели час, і ще раз впевнилися в тому, що робота проведена з любов’ю, приречена на успіх.

                                                                     Заступник директора з навчально-виховної роботи 
Гнатів Н.В.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень