A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень безпеки дорожнього руху у Ремезівцівському НВК

Дата: 18.11.2019 16:50
Кількість переглядів: 123

З 11 по 15 листопада 2019 року  у Ремезівцівському НВК проходив тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах.

Протягом тижня проведено ряд цікавих, пізнавальних заходів.

Учні 6 та 7 класів взяли участь у квесті «Я – учасник дорожнього руху», під час якого вони показали свої знання безпечної поведінки на дорозі, спритність, вміння злагоджено працювати у команді.

Класними керівниками проведено єдині уроки з вивчення правил дорожнього руху «Безпека  життя» з використанням відеороликів, презентацій та тематичних мультфільмів.

До молодших школярів завітав Світлофор Моргайко із повчальною інформацією та  іграми. Діти стали учасниками дорожнього руху, виконавши роль пішоходів і водіїв під час гри «Безпечний перехід», відгадували загадки, виготовили модель світлофора,  грали у гру «Транспорт».

Усі проведені заходи були спрямовані на формування у дітей ціннісного ставлення до власного життя та здоров’я, популяризації правил дорожнього руху серед дітей та молоді. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень