A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

В День Збройних сил України, з особливою пошаною…

Дата: 11.12.2019 16:49
Кількість переглядів: 90

У п’ятницю, 6 грудня, українці відзначали День Збройних сил України. Цей день вихованці дитячого будинку «Рідний дім» святкували разом з представниками оперативно-тактичної групи Збройних сил Канади, які опікувалися дітьми протягом місяця, ближче знайомилися країнами.

Протягом тижня велися просвітницькі години з переглядом документальних фільмів про   Іловайський коридор, Донецьке летовище, Дибальцивський котел, під час яких наші військові героїчно захищали рідну землю від агресора, багато з них віддали своє життя, щоб ворог не пройшов далі. Вихованці вшанували їх пам'ять. Так розпочалася нова сторінка літопису Українських Збройних Сил. Зміцнювати обороноздатність, навчати новим технологіям допомагають військові з іноземних Збройних Сил. Тому, щоб з вдячністю привітати військових, діти  виготовляли ангелики-обереги, вкладаючи в них своє добре дитяче серце.

День святкування пройшов  радісно з цікавими іграми, спілкуванням, що ще більше здружило  дітей з помічниками українських військових. В цей день у дитячий будинок завітали і дітки  дитячого садочка «Вишенька», які також приєдналися до веселих захоплюючих ігор і подружилися з вихованцями та гостями.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень