A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Збережемо первоцвіти!

Дата: 15.03.2019 16:47
Кількість переглядів: 119

Навесні, коли у лісах зацвітають першоцвіти, на вулицях міст з’являються продавці, які незаконно продають ці квіти. Незаконно – тому що практично усі первоцвіти, що ростуть на українській землі охороняються регіональними червоними списками або взагалі, Червоною Книгою України, причому деякі з цих рослин находяться на межі повного зникнення.
Щоб оберегти квіти від повного знищення, учні 2-го класу Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1 під керівництвом учителя Бойко В.Й. розробили екологічний проект „Збережемо первоцвіти!”.

У рамках цього проекту було організовано тематичні заходи: проводилися заняття, вікторини, діти власноруч виготовляли плакати, стінгазети, малювали весняні квіти, закликаючи до охорони і збереження первоцвітів. Екоосвітяни НПП «Північне Поділля» долучились до роботи в екологічному учнівському проекті. Природоохоронці навчали дітей природно-заповідній справі, розповідали про захист та збереження первоцвітів, виготовляли креативні крокуси. Під час заходу екоосвітяни використовували інтерактивні ігри, які припали до душі малечі. Діти розробили ряд інформаційних стендів та плакатів на предмет охорони ефемероїдів, щоб привернути увагу громадськості до проблеми охорони ранньоквітучих лісових рослин і спрямувати зусилля учнів, молоді, пересічних громадян на практичні дії щодо захисту первоцвітів.

Ми сподіваємось, що проект допоможе врятувати нашу Землю від варварського знищення. Ми завжди пам’ятаймо, що Земля — це неоціненний дар, наш дім, і берегти її — наш священний обов’язок.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень