A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

У дошкільному навчальному закладі №6 «Вербиченька» Ірина Ярославівна Гардигура разом з музкерівником Крамаровою Лілею Володимирівною та вихованцями молодшої групи №2 «Соняшник» запросили усіх на колективний огляд «Є у кожного родина – міцна, тепла

Дата: 24.02.2020 16:46
Кількість переглядів: 86

У дошкільному навчальному закладі №6 «Вербиченька»  Ірина Ярославівна Гардигура разом з музкерівником  Крамаровою  Лілею Володимирівною та вихованцями молодшої групи №2 «Соняшник» запросили усіх на колективний огляд «Є у кожного родина – міцна, тепла і єдина».

Сімя, родина, рід-

Які слова святі.

Вони потрібні кожному вжитті.

Якщо зміцніє хоч одна родина-

Міцніша стане наша Україна.

У дошкільному навчальному закладі №6 «Вербиченька»  Ірина Ярославівна Гардигура разом з музкерівником  Крамаровою  Лілею Володимирівною та вихованцями молодшої групи №2 «Соняшник» запросили усіх на колективний огляд «Є у кожного родина – міцна, тепла і єдина». Затишна атмосфера, українська пісня,  щирі емоції дітей ,коли читали вірші про рідних чи співали пісень, не залишили байдужими нікого. Багато ігор, завдань для дітей та батьків, які використала Ірина Ярославівна на занятті, збагатили знання дітей про сімю, родину. А з яким захопленням виступали діти зі своїми рідними! Чудовий виступ музичного колективу родини Рудої Тані з піснею «Сімя» , колискова у виконанні мами Зеленої Олі, зачарували присутніх і перенесли в чудовий світ дитинства. В світ, де пахне бабусиними пиріжками, які з любовю для діток, напекла та пригостила, бабуся Захарка Кісь.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень