A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень безпеки дорожнього руху у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступенів

Дата: 15.11.2019 16:41
Кількість переглядів: 111

З 13 по 17 листопада 2019 року у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступеня пройшов тиждень безпеки дорожнього руху.

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

У рамках Тижня відбулися різні тематичні заходи відповідно до розробленого плану. Класні керівники 1-9 класів провели виховні години з попередження дитячого травматизму на дорогах  «Ми – зразкові пішоходи», «Подорож у країну правил дорожніх знаків», «Безпечна дорога до школи». Проведено конкурс малюнків на тему: «Правила дорожнього руху очима дітей». Учні 5 – 7 класів виготовили колаж «Я і дорожній рух».

Також, в рамках тижня безпеки дорожнього руху капітан поліції  Яремович Б.З та старший сержант Панькевич М.І. провели бесіду з учнями 1 - 9 класів "Дотримання правил дорожнього руху", під час якої нагадали школярам правила дорожнього руху для пішоходів і велосипедистів, розповіли чим має бути облаштований двоколісний велосипед, а також наголосили на небезпеці під час катання на роликах та скейтах проїжджою частиною дороги. Правоохоронці застерегли, що правила потрібно не лише знати, а й неухильно їх виконувати.

Взявши участь у заходах, діти усвідомили, що необхідно бережливо ставитися до свого здоров’я та оточуючих.

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень