A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

«А почитай-но, синку, «Кобзаря»

Дата: 12.03.2020 16:37
Кількість переглядів: 93

11 березня в актовій залі Білокамінського НВК відбувся літературно-музичний ранок «А почитай-но, синку, «Кобзаря», приурочений 206-річчю від дня народження великого сина і пророка українського народу, поета й мислителя Тараса Григоровича Шевченка. 

На концерт, що підготували учнів 1-6 класів під керівництвом вчителя української мови та літератури М. П. Макогін, завітали батьки, вчителі, учні – всі, хто не байдужий до полум’яного слова поета. Учасники доторкнулися до невеликої частини поетового життя, творчої спадщини.

У виконанні вокального ансамблю учнів 6 класу, під керівництвом музичного керівника М. Ю. Удимовича, прозвучали пісні на слова Т. Г. Шевченка – «Реве та стогне Дніпр широкий», «Зоре моя вечірняя», «Думи мої…». Зворушливо і хвилююче звучала пісня «Зацвіла в долині червона калина» у виконанні учениці 2 класу Даринки Кузьмінської. Заворожили глядачів своїми танцювальними композиціями веснянок  школярі 1 та 2 класів.

Минуло багато років від дня народження Т. Г. Шевченка, але й сьогодні, як живий, говорить він зі своїми наступниками. Його слово живе між нами.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень