A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Виховний захід «День гідності та свободи»

Дата: 15.01.2020 16:36
Кількість переглядів: 221

Пташка від пташки, від зерна-зернина
Паросток кожний з коріння батьків.
Ти - Україна і я Україна,
Іскра Вітчизни в горнилі віків
У Новоселищній ЗОШ І-ІІ ст. Золочівського р-ну Львівської обл.  відбувся виховний захід «День гідності та свободи», який підготували учні 6 класу під керівництвом класного керівника Бойка П.Р. та музичного керівника Скочеляса М.В.

Євромайдан, Єврореволюція, Революція Гідності - усі ці терміни сьогодні стали невід’ємною складовою в історії побудови української державності. Україна перебувала у стані постійної кризи у всіх сферах життя. Все ж українці вірили, якщо Україна стане на шлях європейської інтеграції,то в державі будуть проведені соціально-економічні та політичні реформи. Шукаючи Європу, ми знайшли Україну. Головний символ Революції Гідності, як і нашої держави - прапор України. Єдиний духовний помічник - національний гімн.

 Революція відбулася не лише в політичному житті країни. Вона відбулася у нас самих, у  нашій свідомості. Адже, Україна - це територія гідності і свободи. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли її громадяни продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Після подій Революції Гідності і до сьогодні на території нашої держави нажаль ідуть військові дії на Сході України, в ході яких було втрачено вже кілька тисяч життів солдат та  мирних жителів.

Учні декламували вірші, виконували патріотичні пісні та вшановували всіх тих, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогодення, спить у незнаних і безіменних могилах, хвилиною мовчання. А на завершення  виконали «Боже великий, єдиний нам Україну храни..»

Слава Україні ! Героям слава!

Підготувала педагог-організатор
 Богач О.Й.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень