A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

У старовинному місті Мукачево

Дата: 23.04.2019 16:36
Кількість переглядів: 100

Учні  6-Б Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 з класним керівником Псюком Ярославом Ярославовичем вирушили в захоплюючу подорож у місто Мукачево Закарпатської області.

Подорож розпочалась рано-вранці. Спочатку електричкою до міста Львова, потім швидким поїздом. На шляху були гори Карпати, безліч річок, а також мостів і тунелів.

Хоч їхати було досить довго, учні ні хвилини не нудьгували, спостерігали за дивовижними пейзажами за вікном, грали в цікаві ігри. Вже в обід мандрівники прибули до місця призначення. Мукачево цілком заслужено називають діамантом в короні Закарпаття. Старовинне місто на березі норовливої  річки Латориці оточене Карпатськими горами.  

Місто зустріло школярів ясним сонячним днем і надзвичайно чистим та солодким повітрям. А все тому, що вони прибули побачити неповторне явище - цвітіння сакури. Невеличкі деревця, повністю розцвіли  буйним рожевим цвітом. Краса неймовірна!

Учні з класним керівником гуляли старовинним містом з затишними вулицями, зупинялись біля величної Ратуші та інших пам'яток  архітектури. Побачили такі мукачівські святині: Успенський Собор,  Реформатська церква,  Собор Святого Мартіна. Побували на березі річки Латориці.

Подорож була дуже цікавою! Учні 6-Б повернулись до дому пізно ввечері, втомлені, але задоволені.

Класний керівник  
Псюк Ярослав Ярославович та учні 6- Б класу

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень