A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Соціальна акція «16 днів проти насильства» у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 11.12.2019 16:36
Кількість переглядів: 105

З 25 листопада по 10 грудня 2019 року у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшла соціальна акція «16 днів проти насильства».

Метою якої було підвищити обізнаність учнів та педагогів з питань попередження домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, проявів булінгу, кібербулінгу та формування свідомості всіх учасників освітнього процесу щодо нетерпимого ставлення до насильства.

Впродовж акції практичним психологом Капітанець І.С. було проведено ряд заходів. Так, під час години психолога, у 4 класі говорили про шкільний булінг, його прояви та причини, вчилися йому протистояти. Учні 6 класу, на виховній годині «Що таке булінг. Як його розпізнати», спробували створити образи (портрети) учасників уявної ситуації насильства. З учнями 7-9 класів було проведено бесіди «Що я знаю про насильство», «Булінг», «Кібербулінг». Також вони взяли участь в анонімному анкетуванні «Моє ставлення до булінгу». В анкетуванні «Життєві цінності старшокласників» взяли учні 11 класу.

Не оминула увагою психолог і Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІДом та Міжнародний день боротьби за скасування рабства. 02 грудня учні 7-11 класів мали можливість переглянути мультимедійні презентації на інформаційні відеоролики з даних тем.

Учні 10 класу стали учасниками години спілкування з елементами тренінгу «Твоє життя – твій вибір», головною метою якого було формувати усвідомлення учнями широкого кола своїх можливостей, своєї активної життєвої позиції, навчити визначати власні духовні цінності та вплив духовних цінностей на життя.   

Учні 1-4 класів взяли активну участь у конкурсі малюнків «Ми проти насильства!».

Проведені заходи, стали приводом для аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків, а також шанобливе ставлення до людей (дітей) хворих на ВІЛ/СНІД.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень