A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

27лютого 2020 р. в Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» відбулося відкрите заняття для дітей старшого дошкільного віку «English in our kindergarten», яке підготувала і провела вчитель англійської мови - Леся Василівна Каршневич.

Дата: 28.02.2020 16:28
Кількість переглядів: 98

           27лютого 2020 р. в Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» відбулося відкрите заняття для дітей старшого дошкільного віку «English in our kindergarten», яке  підготувала і провела вчитель англійської мови - Леся Василівна Каршневич.

Вона  в цікавій, ігровій формі  систематизувала знання дітей про кольори, цифри, тварин, сім’ю, іграшки та їжу. Діти вправно оперували засвоєним матеріалом. Виконували вказівки вихователя.  З веселим клоуном Джеком розповідали вірші («Good morning», «One, one, one…», «One a cat», «Clap your hands», «Point to the window»); співали пісні («Hello, Hello», «Family song», «Bingo», «Our way to the kindergarten», «Head and shoulders»); грали в ігри («Colours», «Vegetables») та виконували фізкультхвилинку «Shoo fly», грали в ігри - перегони.  Дошкільники показали уміння самостійно виконувати завдання та  продемонстрували навички і знання засвоєні на занятті. Завдяки різноманітним дидактичним іграм дошкільники описували тварин, розрізняли кольори, називали іграшки, овочі. Дошкільнята  формували нові навички діалогічного та монологічного мовлення  з опорою на зразок та наочність. Завзято та з великим захопленням малюки брали участь у занятті і проявляли великий інтерес до вивчення англійської мови. Море задоволення, знань та позитивного настрою отримали всі: педагоги, батьки, а найбільше вихованці.

         Володіння іноземною мовою – це природна потреба дітей та їхніх батьків, які живуть у багатомовному полікультурному світі. Тому всі ми прагнемо створити найсприятливіші умови та дати хороший старт своїм малюкам. Адже так хочеться, щоб в житті вони стали духовно, морально та інтелектуально розвиненими особистостями, самодостатніми, гармонійними та успішними людьми.

 

                                                                                           Вихователь Лабаз Л.Я.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень