A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

28 лютого у філії ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ст-Перегноївська ЗОШ І-ІІ ст відбувся виховний захід “Географія Євробачення”, який підготував вчитель географії Квасниця П.М.

Дата: 02.03.2020 16:17
Кількість переглядів: 113

28 лютого у філії ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ст-Перегноївська ЗОШ І-ІІ ст відбувся виховний захід “Географія Євробачення”, який підготував вчитель географії Квасниця П.М.

Учні 7-9 класів продемонстрували свої пісенні і танцювальні здібності, поділились цікавою статистикою . За період 1956-2019 рр. країни-учасники пісенного конкурсу “Євробачення” здобули 67 перемог. Країни з найбільшою кількістю перемог: Ірландія - 7 перемог, Швеція - 6, Великобританія, Франція та Люксембург - по 5 перемог. Україна дебютувала на пісенному конкурсі “Євробачення” у 2003 році. За час участі у Євробаченні Україна встигла отримати 2 перемоги й нераз потрапляла в першу десятку. Завдяки нашим виконавцям Україна стає відомою для широкої глядацької аудиторії як у Європі, так і поза її межами. Рига і Стамбул, Афіни і Гельсінкі, Осло і Дюссельдорф, Копенгаген і Стокгольм, Мальме, чули українську мову, милувалися вишиванками, відкривали для себе через пісенну творчість нову Україну. Це сприяє формуванню позитивного іміджу нашої держави та демонструє її готовність до міжкультурного діалогу. Даний виховний захід сприяв усвідомленню того, що українці — не лише громадяни України, а й частина Європейської спільноти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень