A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Святкова ліцейна сторінка

Дата: 05.10.2020 16:16
Кількість переглядів: 98

        День самоврядування в ліцеї – традиція незмінна. Зазвичай це свято відбувається напередодні Дня вчителя. У ролі ліцейних педагогів, як і годиться, цьогоріч виступили ми, одинадцятикласники. Розподіливши обовязки, не без остраху приступили до підготовки уроків. Мусимо визнати, справа ця не з легких, адже ліцеїсти звикли до змістовних, цікавих, насичених занять. Довелося добре погріти чуба!

       Ранок пятниці розпочався піснею – так ми вирішили привітати наших учителів. Окрасою ліцейних коридорів стала арт-галерея портретів наших педагогів у ролі героїв діснеївських мультфільмів. До речі, ми підготували уроки не лише для молодших ліцеїстів, але й для вчителів. Разом ми повторили унікальну абетку, укладену з учительських афоризмів, зіграли в гру «Хто я?»,  переглянули відеошоу «Життя відомих учителів», відзняте нами напередодні. Святкова метушня заполонила ліцей, але новообраному директорові, учневі групи Е-32 Цьвеку Арсену, вдавалося наводити дисципліну. Варто зазначити, що захід відбувся з дотриманням усіх  необхідних санітарних вимог.

        

       Хочемо ще раз привітати педколектив ЗЕЛу та побажати подальшої плідної, творчої, цікавої, а головне - здорової праці. Дякуємо вам, наші любі вчителі!

                                                                                                               Ліцеїсти груп Е-31 та Е-32, організатори Дня самоврядування


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень