A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Звіт роботи літнього мовного табору « Happy campers» на базі Новоселищної ЗОШ I-II ст.

Дата: 10.06.2019 16:15
Кількість переглядів: 235

З 03 по 08 червня 2019 р.  при Новоселищній ЗОШ I- II ст. було організовано  мовний табір « Happy campers». Мета даного табору – популяризація іноземної мови, підвищення мотивації учнів до вивчення іноземної мови, формування комунікативної компетенції, розвиток творчого потенціалу кожного учня, виховання комунікативної потреби у пізнанні інших країн і народів.

Відповідно до затвердженого плану роботи табору діти мали можливість спілкуватися іноземною мовою та застосовувати її у різних формах діяльності: в іграх, конкурсах, вікторинах, проектах. 

Табір тривав 6 днів, кожен з яких був тематичним:

Перший день. «Getting acquainted: All about me». Знайомство. Учні працювали над назвою та девізом свого загону, створювали емблему. Шляхом жеребкування кожен загін отримав країну, яку досліджуватиме протягом наступних 6 днів.

Другий день.  «Париж – столиця Франції». Після ранкової зарядки учні презентували стінівку «Екскурсія в Париж» і дізналися багато цікавого про культуру Франції.  А також пройшов цікавий мовний турнір «Що ти знаєш про Париж?», який допоміг поглибити знання з французької мови, визначити їх індивідуальні здібності, розвинути пізнавальну активність і творчу ініціативу.

Третій день. «National Sport Day». Учні обирали учасників команд для змагань з футболу для хлопців і волейболу для дівчат, групу підтримки і команду для участі в естафеті; малювали плакати, готували кричалки на підтримку своєї команди.

Четвертий  день «Тварини». Цього дня діти в ігровій формі повторили лексичні одиниці,  а також розучували вірші з даної теми. Було проведено конкурс на кращу презентацію свого домашнього улюбленця, що сприяло удосконаленню рівня володіння дітьми французькою мовою шляхом живого спілкування з вчителем.

П’ятий день. «National Traditions Day». Учні за допомогою Інтернету шукали інформацію про різні традиції обраних країн та готували проекти.

Шостий день. «Presentation Day. Closing ceremony».  Діти презентували свої проекти та брали участь у флешмобі. І зізнавались, що вже самі закохалися у  країни, про які мали розповідати.

Літній мовний табір дав можливість дітям удосконалювати знання з англійської  та французької  мов  у цікавій формі, весело провести час разом із друзями, розвинути свої таланти, отримати пізнавальну інформацію, навчитися новому. Табір був успішним, тому що діти намагалися користуватися іноземною практично увесь час і стали більш впевненими у своїм мовних навичках.

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень