A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Вечір прощання з колядою «Фестиваль колядок»

Дата: 14.02.2020 16:11
Кількість переглядів: 152

Різдвяні свята вже закінчились, а разом з ними закінчується і цикл зимових календарно-обрядових пісень. Саме тому у Плугівському НВК І-ІІІ ступенів було організовано і проведено тематичний вечір прощання з колядою «Фестиваль колядок», який підготували педагог-організатор Віхаста З. В.,  музичний керівник Гучко Г. М. з допомогою  класних  керівників 5-11 класів.

Метою  вечора було познайомити дітей з народними традиціями, прикметами, пов’язаними з Різдвяними святами; пригадати колядки та послухати їх виконання за участі учнів школи; виховувати любов і повагу до традицій та обрядів рідної України; виховувати у дітей почуття причетності до української культури, суспільства, яка дорожить своїм минулим, як надбанням; викликати у дітей бажання знайомитися з усною народною творчістю.

Діти виконали колядки «Прилетіли ангелята», «Добрий вечір, люди, в вашій теплій хаті», «Бог ся рождає»,  «На Різдво Христове ангел прилетів»,  «ми з колядою під  ваші стріхи»,  «Небо ясні зірки вкрили», а завершальним акордом свята стало спільне виконання колядки «Нова радість стала».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень