A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

СуперМани: шлях до успіху

Дата: 05.11.2020 16:10
Кількість переглядів: 95

Кожна людина по-своєму  неповторна. Кожна дитина – талановита. Знайти свій талант, своє покликання, знайти себе – цього прагне кожна особистість. 
            Сьогодні наша розповідь про талановиту та творчу вихованку секції української літератури Золочівської МАН, ученицю Шпиколоського НВК Фірак Наталію. В ній - багатогранність обдарування. Зразковий читач художньої літератури, здатний самостійно логічно й образно мислити, аналізувати, узагальнювати.
 
   
Активний учасник життя школи та академії. Займає призові місця у шкільних та районних заходах. Знавець звичаїв та обрядів своєї місцевості. Вмілий юний дослідник, який завжди готовий  практично реалізувати свої знання. У минулому році працювала над науково-дослідницькою роботою «Імена на літературній карті Золочівщини на сучасному етапі», яку успішно захистила на районному та обласному рівнях. Активна учасниця цьогорічного літературно-драматичного гуртка. З цікавістю працює  над новообраною темою дослідницької роботи. 
             Великою несподіванкою для Наталії було запрошення на навчання від Національного університету «Острозька академія» на заочні дистанційні підготовчі курси з основ журналістики. Із великим задоволенням та підтримкою батьків і вчителів вона стала їх учасником.    
             Яка ж мета участі в курсах? Передусім – поглибити знання новою формою роботи, активізувати пізнавальну діяльність, оволодіти новітньою термінологією майбутньої професії.
            Навчальний посібник «Універсальна журналістика», матеріали для самостійного вивчення, робочий зошит, книга «Ефективність для тих, хто працює з інформацією» і курс відеоуроків  - усе  це зараз на робочому столі  учениці.
            Можливість отримання  консультацій в режимі онлайн від викладачів, публікація власних творчих робіт в засобах масової інформації, доступ у закритий чат в Телеграмі, де учасники Школи універсального журналіста  спілкуються між собою, щотижневі прямі ефіри в Інстаграмі з розбором робіт учнів ШУЖ, особисте спілкування із засновником курсів та сертифікат про закінчення навчання – добрий стимул до плідної праці та цікавий і корисний досвід  для  майбутнього.
            Насправді, для Наталії творчий пошук  - найважливіший шлях до успіху. 
       
       Керівник секції
 Марія Рибка

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень