A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Під знаком Купідона

Дата: 17.02.2020 16:08
Кількість переглядів: 88

Так ніхто не кохав,
Через тисячі літ лиш приходить подібне кохання.
В день такий розцвітає весна на землі
І земля убирається зрання…
День святого Валентина – дуже ніжне та добре свято, коли люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – любов. В цей  лютневий день на душі тепло, як ніколи,  повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Крім того, день усіх закоханих – чудовий спосіб показати свою любов та турботу, здивувати дорогу тобі людину…
Це романтичне свято не проминуло Великовільшаницьку ЗОШ І-ІІІ ступенів  і завітало до кожного класу. Учні активно взяли участь у святковому оформленні приміщення  школи до Дня закоханих.

Протягом тижня у школі працювала пошта святого Валентина. Та головною подією цього дня стало свято Кохання, проведене у формі конкурсно–розважальної програми «Під знаком Купідона», на яке було запрошено учнів 8 та 9 класів  Бортківської ЗОШ І – ІІ ступенів. Цього дня школа перетворилася на простір, де панувала атмосфера кохання. Школярі активно брали участь у конкурсах, у яких змогли проявити свої творчі здібності. Пари-переможці були нагороджені призами. А завершилась  програма святковою дискотекою.

Найпрекрасніше та найромантичніше свято День святого Валентина принесло багато позитивних емоцій, щасливих усмішок та піднесених моментів.

Педагог-організатор
 Безкоровайна О.Г.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень