A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Щороку 21 лютого народи нашої планети святкують День рідної мови. В цей день люди нагадують один одному про те, як важливо берегти рідну мову.

Дата: 25.02.2020 16:08
Кількість переглядів: 117

Ми, українці – щасливі, бо маємо свою державу – Україну і свою рідну українську мову. Наша мова – одна з найрозвиненіших мов у світі. Вона барвиста, співуча й лагідна.

Урочисте святкування цієї величної дати відбулося у Вороняцькій ЗОШ  І-ІІІ ст. 21 лютого 2020 року. Під керівництвом Колісник Б.Я. учнями 6 класу був підготовлений і проведений змістовний виховний захід «Мово моя калинова, звита з любові й тепла».

Вірші у виконанні учнів класу перепліталися з натхненним співом ансамблю 6 класу під керівництвом вчителя музики Огоновського В.В. та сольним співом Мединської Анастасії та Рущак Вікторії. Цікавим доповненням шкільного свята мови була відповідна тематична презентація.

 Завершила виховний захід заступник директора школи по виховній роботі Гнатів О.Б., яка закликала учнів заради прийдешніх поколінь зберігати і шанувати свою мову, бо з нею наше минуле і майбутнє України.

Класний керівник 6 класу Колісник Б.Я.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень