A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Місячник благоустрою

Дата: 17.04.2019 16:07
Кількість переглядів: 95

Скоро Великодень - світле свято Воскресіння Господнього. До нього готуються і земля, і люди. Учні та трудовий колектив Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 взяли активну участь у місячнику з озеленення та благоустрою.

По класах пройшли виховні години, акції, шкільна толока. Учні та учителі гарно прибрали шкільне подвір’я, клумби, навколишню територію. Учні молодших класів провели акцію «Зробимо Україну чистою», зібрали поліетиленові пакети та папір у саду. На уроках природи провели акцію «Первоцвіти просять захисту».

Продовжується проект: «Квіти-окраса землі» - учні та учителі насаджують кущі та квіти біля школи. Учитель біології Івасик Л.М. провела майстер-клас по живцюванню декоративно-листяних дерев.

Спільними зусиллями впорядкували стихійне сміттєзвалище біля школи, написали пам'ятку для жителів мікрорайону про заборону висипати сміття в недозволених місцях.

Учні переглянули науково-популярний фільм «Хто нищить ліси України».  Здійснили екскурсію  розсадником «Золочівський лісгосп».

Учнівське самоврядування прибрало могили загиблих воїнів на міському кладовищі.

Відбулася зустріч учителів та учнів 3 класу з представником національного природнього парку «Північне Поділля» Мирославою Пилипчук.

Заступник директора
Г. Болюбаш

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень