A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Козацький квест «Пропала булава»

Дата: 11.10.2019 16:05
Кількість переглядів: 171

У Ремезівцівському НВК до Дня українського козацтва та Дня захисника України відбувся козацький квест «Пропала булава». Участь у ньому взяли учні  з 8–9  класів.

Розпочався квест у кабінеті виховної роботи, де юних патріотів чекала цікава інформація про козацтво та правила проведення квесту.

Учні Ремезівцівського НВК  – справжні козаки та козачки, хіба що без оселедця та шаблі. Вправність, спритність і кмітливість продемонстрували неабияку.

Під час змагань двом  командам потрібно було показати свої знання з історії козацтва, інтелектуальні здібності. Смуга перешкод складалася з десяти станцій, які символізували десять порогів на річці Дніпро: «Так - ні» ( місце проведення –кабінет історії), «Чумацький шлях » ( місце проведення – кабінет математики), «Мистецька ( пазл)» ( місце проведення – учительська), «Мистецька (художники)» ( місце проведення – кабінет психолога), «Загадкова» (місце проведення  -  спортивний зал), «Козацькі прізвища» ( місце проведення – кабінет української мови), «Влуч у ціль» (місце проведення –майстерня), «Гонка за лідером» (класна кімната 1 класу), «Козацькі прислів’я» - (місце проведення - кабінет  інформатики)

Перемогу здобула команда «Чайка».

Тож вітаємо переможців і зичимо нових звершень!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень