A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, виховання серед дошкільнят любові та почуття патріотизму до Батьківщини, вдячності до тих, хто віддав за неї своє життя в ДНЗ №3 "Сонечко" було проведено виховний захід «Небесна Сотня у вирій полетіл

Дата: 24.02.2020 16:02
Кількість переглядів: 1373

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, виховання серед дошкільнят любові та почуття патріотизму до Батьківщини, вдячності  до тих, хто віддав за неї своє життя в ДНЗ №3 "Сонечко" було проведено виховний захід «Небесна Сотня у вирій полетіла».

Ведучі заходу (Лабаз Л. Я. та Двірник М. П.) нагадали присутнім про основні події Єврореволюції. Говорили про те, що означає для кожного любити свою Батьківщину; розкривали поняття, що таке гідність, справедливість, мужність і відданість. Про героїв Майдану, про прагнення до миру  переглянули фільм  «Не спи, моя рідна земля». Із тривогою в голосі маленькі дошкільнята читали вірші, присвячені Героям Небесної Сотні, з любов’ю в серці, притиснувшии  свої маленькі рученята до сердець виконали пісню "Нам потрібне мирне небо». З білими «журавликами» виконали чуттєвий танець «Небесні герої », після закінчення якого птахів поселили на дереві Пам’яті. Запаливши свічечку пам'яті, вшанували  хвилиною мовчання загиблих героїв. П’ятирічні діти вже знають, що герої – це  мужні, незламні, хоробрі, а ще відважні й самовіддані у бою та праці люди, це – люди, які здійснюють великі вчинки на благо інших. Герої Майдану, це ті, які прагнули змін на краще, щоб кожний громадянин мав можливість пишатися тим, що він українець, мав можливість на гідне навчання, лікування, працю, захист, справедливість, щоб кожен жив у своїй державі гідно.  Наші вихованці, хоч і зовсім ще маленькі, але показали, що вони  дуже люблять свою країну і хочуть жити в мирі.

      Завершився захід спільною молитвою за мир, спокій, єдність, незалежність та суверенність нашої країни  та пам’ять про тих хто за це віддав своє життя. Величаво й піднесено зринув у височінь  гімн – молитва  "Боже великий, єдиний", в спільному співі дорослих й дітей. Слова відомого українського поета Максима Рильського: «Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього», стали підсумком проведеного заходу.

Забути кров святу не маєм права! –

Лишила слід безсмертний і терпкий…

Героям України – Слава! Слава! Слава!!!

І наша пам’ять – на усі віки!

 

                                                                                                                     Вихователь Лабаз Л.Я

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень