A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Участь у ЕКОакції від Всеосвіти «ГЕТЬ ПОЛІЕТИЛЕН! ТАК ЕКОСУМКАМ!»

Дата: 06.11.2019 16:01
Кількість переглядів: 92

Лише 1-3 % пластикових пакетів потрапляють на переробку. А решта плаває в морях та океанах, лежить у землі та розкладається – дуже і дуже повільно. Щорічно від пластикових пакетів помирає близько 100 тисяч морських тварин та близько мільйона морських птахів.
Цього року міністр екології та природних ресурсів закликав українців провести загальноукраїнську акцію «День без поліетилену» та хоча б на добу замінити звичні пакети зробленими власноруч сітками, паперовими пакетами та екоторбинками.


«Всеосвіта» пропонує долучитися до цього руху та на цілий рік оголошує акцію. У акції беруть участь шкільні, позашкільні заклади, заклади вищої освіти, вчителі, батьки та всі охочі.
Вихованці гуртків «Арт-декор» (керівник Твердохліб Н. А.) та «Комп’ютерна грамотність» (керівник Купінська О.В.) Золочівського ЦДЮТ теж взяли участь у екоакції та пошили екоторбинки задля збереження нашої ПРИРОДИ. Тож берімо приклад із Баб’як Ольги, Сушко Софії та Старонової Лілії, які не залишились байдужими до майбутнього нашої Планети.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень