A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Загальношкільні батьківські збори у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4

Дата: 15.05.2019 16:00
Кількість переглядів: 107

10 травня 2019 року, напередодні Свята матері, у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбулись Загальношкільні батьківські збори.

Учитель історії та християнської етики Патрик В. Є. виступила з доповіддю на тему «Орієнтація дітей у доросле життя», особливу увагу звертаючи на професійну орієнтацію випускників, необхідність прислухатись батькам до потреб своїх дітей у виборі майбутньої професії.

Про небезпеку булінгу (цькування) в учнівському середовищі, у тому числі щодо вчителів та відповідальність за це батьків розповіла Сагата О. І., представник Золочівського бюро правової допомоги, запрошена дирекцією школи на зустріч з батьківською громадою.

Про підсумки навчальної роботи школи, ДПА та ЗНО  доповідала заступник директора Гуляк І. В. Заступник директора з виховної роботи Болюбаш Г. Ф. виступила з питань оздоровлення, зокрема про англомовний табір на базі школи, який розпочне свою роботу у червні; можливість відпочинку дітей пільгових категорій у таборі «Сокіл»; оздоровлення дітей за рахунок обласного бюджету.

Директор школи Павлишин О. П. доповідала з питань ремонту школи, проективної діяльності, подальших планів. Батькам оголошено про Свято Героїв, День Вишиванки та Свято останнього дзвоника.

Учні 6-Б класу під керівництвом керівника Псюка Я.Я підготували до Дня матері літературну композицію. Зворушливими віршами, піснями, танцями та зізнаннями спільно з вокальними гуртками «Калинонька», «Соколята» під керівництвом Кульби Г. М. та Гуляка Р. Б., танцювальним колективом «Перлинки» під керівництвом Харчун Тетяни діти потішили своїх батьків та залишили незабутню радість у серцях своїх матерів. Своїм виступом діти зробили це Свято особливим, передаючи почуття любові, глибокої вдячності та безмежної шани своїй матерям.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень