A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

З 10.02. по 14.02. 2020 р. у Ремезівцівському НВК проходив тиждень англійської мови.

Дата: 25.02.2020 15:57
Кількість переглядів: 87

З 10.02. по 14.02. 2020 р. у Ремезівцівському НВК проходив тиждень англійської мови.

Під час проведення тижня англійської мови учні нашої школи брали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, виконували креативні завдання, що дало їм можливість збагатити знання з англійської мови та розширити свій кругозір. У понеділок між учнями 4-5 кл. було проведено інтелектуально-пошукову гру English quest What? Where? When?”.  Діти з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання. Перемогла команда 4 класу, на чолі з капітаном Чепак В. Учні 4 класу з вчителем Масловською О.Б. підготували навчально-пізнавальну сценку “Quick lesson” та розповіли про свято  св. Валентина. Діти з радістю побували у ролі вчителів. У вівторок було проведено відкритий урок у 1 класі на тему My favourite animal”. Учні співали пісні англійською мовою, описували тварин та називали літери. У 3 класі учні переглядали відео про Англію та змагалися у грі

Що зникло?”. Учні 5 класу плідно працювали над проектами на тему: “I cant live without. Проект надихнув дітей задуматися над тим, що в житті є найважливішим та спонукав до повторення англійської лексики. У п’ятницю, 14 лютого, Масловська О.Б. провела відкритий урок у 2 класі Appearance. На уроці діти показали високі знання з вивченої теми, активно описували зовнішність людей та пригадали лексику по темі Recycling”.

Закінчився тиждень англійської мови урочистою лінійкою. Всі переможці та активні учасники були нагороджені сертифікатами. Головною метою проведення тижня англійської мови в школі було підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, творчих здібностей, логічного мислення та пам'яті.

Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, генерували власні ідеї вивчення мови, поглибили здобуті знання та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

 

           


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень