A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Розпочався він із флешмобу «Я люблю українську мову», який провели першокласники із класним керівником Чепак О.П.

Дата: 25.02.2020 15:56
Кількість переглядів: 82

  Міжнародний день рідної мови у Ремезівцівському НВК пройшов насичено і цікаво. Розпочався він із флешмобу «Я люблю українську мову», який провели першокласники із класним керівником Чепак О.П.

Продовженням свята був урок – змагання знавців української мови «Мова – наш скарб», проведений у 6 класі. Надзвичайно різноманітні конкурси  - «Розминка», «Закінчи прислів’я і приказки», «Казкові перегони», «Редактор», «Словограй», «Цікава граматика» - стимулювали до праці шестикласників, щоб набрати якнайбільшу кількість балів і стати «Знавцем української мови». Урок пройшов змістовно, насичено і цікаво. Учні нагороджені призами. Учитель – філолог Лісова З.І. провела тематичну лінійку «Пречудесно, пречудово розцвітай же, рідне слово!» До уваги учнів було представлено цікаві факти про історію походження свята, а також переглянули мультимедійну презентацію «21 лютого – День материнської мови». Учні 6, 10 класів підготували літературну композицію до Міжнародного дня мови.

  Юні художники школи намалювали ілюстрації до тематичної виставки «Мова калинова – чари барвінкові» (учні 2 – 7 кл.).

  Бібліотекар Замківська М.М. презентувала книжкову виставку «Слова у рідній мові – квіти калинові»,  яка доповнила і розкрила красу і велич рідної мови.

 Любімо! Вивчаймо! Плекаймо! Розвиваймо! Адже «найбільше і найдорожче добро кожного народу – це його мова», яка передається у спадок нашим нащадкам.

Учитель – філолог

Лісова З.І.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень