A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Подорож в країну Знань

Дата: 06.09.2019 15:51
Кількість переглядів: 111

Країн багато в світі є.
Та ти не шукай не знайдеш ніде
Країну, де тільки малеча живе.
Країна дитинства – це життя моє
Країна дитинства – це щастя моє.
Щороку, 1 вересня, коли природа одягається в яскраве осіннє вбрання, гостинно відчиняють свої двері для дітвори не лише школи, а й дошкільні навчальні заклади.
У  світлий і радісний день – День знань – Золочівський ДНЗ №3 «Сонечко» розпочав 2019/2020 навчальний рік святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, танком золотистого падолисту і веселими дитячими посмішками. Під звуки дитячих пісень малюки вишикувались на святкову лінійку…

На святі звучали  привітання та поздоровлення для вихованців, педагогів, працівників закладу,  батьків з початком нового навчального року. В гості до дітей завітав  Незнайко (вихователь Двірник М. П.) з гумористичними піснями, іграми, танцями, віршами. У програмі свята прозвучали пісні про щасливе дитинство, про країну Знань ( «Що таке наш дитсадок?», «Посмішка» та ін.). Діти весело й завзято виконали танцювальний флешмоб «Країна дитинства» (музичний керівник Коропатніцька В.Ю.). Були проведені цікаві ігри-конкурси («Швидкий самокат», «Перегони перевізників», «Склади казковий пазл» тощо). В цей день відбулась й посвята новоприбулих «сонечок» в дошкільнята. Вихованців, працівників закладу, батьків з початком нового навчального року привітала завідувач О. В. Кравчук і побажала усім здоров’я, натхнення,  наснаги, впевненості у власних силах та прагнення до нових знань. Отець Домінік поблагословив маленьких дошкільнят, побажавши  усім успішного навчального року.  А батьки у  стінгазеті «Побажань» залишили свої вітання й побажання  для дітей й працівників закладу в новому навчальному році. Незвичними й святковими були перші заняття дітей у кожній віковій групі, зміст яких, в основному, був направлений на виховання у дошкільнят патріотичних почуттів, гордості за нашу Україну. Святкування продовжили на природі, де, в, заздалегідь, створених педагогами  різноманітних локаціях, діти, власноруч, проявивши свою творчість і креативність, створили чудо – картини: «Щасливе дитинство» - з солоного тіста ( І молодша група, вихователь  Болюбаш І. Б.); «Мій дитячий садок» - поєднання  різних технік аплікації (середня група,вихователь Муц І.В.); «Дошкільне сьогодення» - нетрадиційні техніки малювання ( старша група, вихователь Двірник М.П.). Малечу, неабияк, звеселили й веселі малюнки на їх личках та руках, зроблені  для них педагогами аквагримом. Завершилось святкування на дитячих майданчиках - танцювальною дискотекою.    

Для когось цей навчальний рік буде початком дошкільного дитинства, а для когось – стартом перед навчанням у школі. Нехай він буде для усіх щасливим, багатим на хороші події, відкриє перед дошкільнятами  нові горизонти пізнання себе і світу, педагогів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

Радісний, піднесений настрій охопив усіх в цей день, тож ми бажаємо зберегти його всім учасникам освітнього процесу протягом усього 2019/2020 навчального року!

 

                                                                                                                Вихователь
Болюбаш І.Б.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень